Bouwbedrijf Zegers Zaamslag BV
Bedrijvenstraat 12
4543 NZ Zaamslag

info@zegersbv.nl
tel:  0115-431258
fax: 0115-431626

Volg ons op Facebook

 

Lid van Bouwend Nederland


Wij zijn erkend leerbedrijf

Bouwbedrijf Zegers Zaamslag BV is een allround bouwbedrijf gevestigd te Zaamslag en werkzaam in Zeeuws-Vlaanderen, Zeeland en België.

We hebben ruim 50 jaar ervaring en verzorgen voor nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovatie, restauratie en agrarische bedrijven alle voorkomende bouwwerkzaamheden. Ook voor onderdelen als: aanbouwen, betonvloeren, dakkapellen, dakopbouw, kozijnen, metselwerk, timmerwerk, trappen en stukadoorswerk bent u bij ons op het juiste adres.

Wij werken voor particulieren, bedrijven en instellingen.

Vanaf het eerste contact met ons proberen wij u zoveel mogelijk duidelijkheid te geven. U ontvangt een duidelijke omschrijving en offerte van de werkzaamheden. Wij nemen u de zorg voor het bouwproject uit handen en verzorgen voor u het hele bouwproces van bouwvergunning tot oplevering. Dat voorkomt ongewenste verrassingen en zorgt ervoor dat de kosten beheersbaar zijn.Wij, als eigenaar, zijn nog dagelijks op het werk aanwezig en werken mee in de uitvoering. Of het nu gaat om grote of kleine projecten, als opdrachtgever kunt u op ons rekenen. Persoonlijke aandacht, vakmanschap, degelijkheid en service staan centraal.

Wij doen voor u de vergunningscheck. Heeft u een tekening of bouwvergunning nodig dan kunnen wij dat voor u verzorgen.

Meer weten? Vraag een gratis oriënterend gesprek aan.